161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Производи

Ефикасноста и високите стандарди се клучни за вашиот и нашиот успех. Во DB Schenker, имаме експертиза да управуваме со логистичките и транспортните услуги, сите од едно место. Без оглед на големината и природата на бизнисот и без разлика колку се сложени активностите, ќе се погрижиме за логистиката со копнен транспорт, железнички транспорт, авионски транспорт и океански транспорт.