Skip to content
Лого на DB Schenker


Копнен транспорт

Со 430 филијали за копнен транспорт низ цела Европа, производите и услугите за копнен транспорт на DB Schenker опфаќаат широка мрежа. Добијте го она што е потребно за да останете пред конкуренцијата со нашиот широк спектар на решенија за копнен транспорт.

Без разлика дали имате потреба од копнен транспорт, железнички транспорт или од двете, со нашите решенија за копнен транспорт, пратките навремено и сигурно ќе пристигнат на утврдената дестинација. Не е важно дали имате потреба од испорака на еден пакет или сакате да управуваме со целиот синџир на снабдување. Со нашиот копнен транспорт може да превезувате каква било стока на која било локација.

Нашите производи за транспорт на товар гарантираат успех на милиони пратки со копнен транспорт. Со докажани резултати во однос на квалитететот и со навремен транспорт, производите ќе ви бидат во сигурни раце.

Нашите производи за копнен транспорт

eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.

Кран од 600 тони истовара турбини во Бурулус

Над 100.000 тони

1/4

Приказна за успех

2/4

Приказна за успех

3/4

Проект за конвои:

4/4