Skip to content
Лого на DB Schenker


DB Schenker Lead Logistics Container Crane

Водечка логистика

Производите на водечка логистика на DB Schenker значат дека синџирот на снабдување е оптимизиран со најдобрите обезбедувачи на услуги од почеток до крај. 

Производите на водечка логистика на DB Schenker ги опфаќаат нашите 4PL, LLP, управување со товар, транспортна управа и решенија за синџирот на снабдување. Нашите инженери за водечка логистика имаат долгогодишно искуство во глобална логистика и 4PL за креирање приспособени и конкурентни логистички услуги за синџирот на снабдување.

Во DB Schenker, сите сме за оптимизација. Нашите инженери за водечка логистика ги комбинираат опциите за најконкурентни услуги и ви овозможуваат најдобро организирање на логистика за финансиските и деловните цели.

Без разлика дали работите во Америка, Европа, Азија или на сите три места, нашите решенија за водечка логистика може да се справат со комплексноста на прекуграничната логистика.

Во DB Schenker, сите сме за оптимизација. Нашите инженери за водечка логистика ги комбинираат опциите за најконкурентни услуги и ви овозможуваат најдобро организирање на логистика за финансиските и деловните цели.

Без разлика дали работите во Америка, Европа, Азија или на сите три места, нашите решенија за водечка логистика може да се справат со комплексноста на прекуграничната логистика.

Oптимизирајте го процесот

Како водечки обезбедувач на услуги, DB Schenker дејствува како единствена точка на контакт и едношалтерски систем за управување со синџирот на снабдување. Ќе ги најдеме најдобрите начини да го оптимизираме процесот за логистика за да може да се фокусирате на управување со клучните аспекти на омпанијата.

eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.