Skip to content
Лого на DB Schenker


DB Schenker Lead Logistics Container Crane

Водечки логистички услуги во Европа

Водечка логистика е заедничко име на DB Schenker за 4PL, LLP, управување со товар и решенија на синџирот на снабдување. 

Schenker Dedicated Services е нашиот водечки обезбедувач на логистички услуги во Европа. Оваа независна филијала на нашите услуги е посветена на проектирање, инженеринг и управување со решенија за конкурентен синџир на снабдување за задоволување на конкретните деловни потреби. Независноста, интегритетот и соработката се основата на успехот на Schenker Dedicated Services. Имаме пристап до стотици компании за транспорт, што значи дека може да ви дадеме најдобра можна вредност за парите. 

Нашите стручни инженери за логистика развиваат, испорачуваат и постојано ги подобруваат водечките решенија, и во однос на услугата и во однос на цената. Може да се справиме со најсложените секојдневни дејности со Контролните кули - приспособени на конкретните деловни потреби за да обезбедиме висока ефикасност.


eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.