Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Special Products Truck Crane

Глобални проекти и нафта и гас

Со стратешки бази низ целиот свет, глобалната проектна логистика на DB Schenker обезбедува целосен спектар на управување со товар. Погледнете како може да ви помогне нашиот тим на експерти.

Со оглед на тоа што глобалните индустрии стануваат сѐ покомплексни, за индустриските проекти се потребни експерти за логистика со глобално искуство. DB Schenker Global Projects ја поседува таа стручност. Како пионери на иднината, секогаш развиваме иновативни решенија во областа на глобалната логистика. 

Со стратешки бази во целиот свет, DB Schenker Global Projects обезбедува широк спектар на логистика за управување со товар. Без разлика дали ви се потребни брзи испораки или комплексни проектни релокации, управуваме со секој детаљ за каргото да пристигне на вистинското место, во вистинско време. 

Приспособените логистички решенија обезбедуваат услуги за широк спектар на глобални индустрии, вклучувајќи ги: 

  • Електрична енергија, вода и инфраструктура 
  • Петрохемиска и хемиска 
  • Тешка индустрија 
  • Проекти од градежништвото 

Без разлика на потребите од доменот на глобалната логистика, нашиот тим на експерти е подготвен да ги надмине очекувањата што ги имате и да одговори назголемените предизвици. Посветени сме да останеме лидер во глобалната логистика. Кога соработувате со DB Schenker Global Projects, соработувате со глобален, интегриран логистички партнер којшто ги поместува границите и предизвиците на статус кво на проекти од глобалната логистика.

SPecial Products Oil Gas Drilling Platform

Нафта и гас

Безбедноста и ефикасноста се огромни проблеми во транспортот на нафта и гас. Во DB Schenker, нашите стручни тимови развиваат интегрирани, мултимодални концепти за транспорт специјално наменети за комплексноста на индустријата во којашто работите. Со неколкугодишно искуство во транспортот на нафта и гас, може да гарантираме дека при ракувањето со товарот пристапуваме со најголемо внимание и со квалитетна услуга. 

Прегледај ги сите медиуми

eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.