Skip to content
Лого на DB Schenker


Special Products Truck Crane

Услуги за релокација

Нашиот искусен, меѓународен тим на професионалци за релокација е тука за да се погрижи професионалната или приватната релокација да помине во најдобар можен ред.

DB SCHENKERmove обезбедува искусен, меѓународен тим на професионалци за релокација за да се погрижи професионалната или приватната релокација да помине во најдобар можен ред. 

Приватни релокации 

Кога станува збор за преселба, имате доволно за што да се грижите, без да размислувате за логистиката на добивање на личните предмети од точка А до точка Б. Квалификуваните специјалисти со кои располагаме се стручно обучени за справување со кршливи и вредни предмети и за поставување или расклопување на целосни единици. Ќе ви посветиме внимание за да ги разбереме вашите потреби за релокација и ќе ви дадеме сеопфатни совети и детална понуда, без надомест. 

Предности

 • Квалификувана и индивидуална консултација 
 • Бесплатна детална понуда 
 • Обучени професионалци за пакување 
 • Широк спектар на опрема 
 • Наша сопствена флота на возила 
 • Еколошки материјали за пакување 
 • Возила за отстранување на воздушната суспензија 
 • Надворешни лифтови 
 • Уредување на царинење 
 • Преселби во рамките на Германија, Европа и во странство
 • Професионално пакување
 • Складиште
 • Повторно склопување подготвено за употреба


Корпоративни релокации 

Кога ја релоцирате компанијата, заслужувате сигурен партнер којшто може ефикасно и темелно да ја заврши работата. Специјалистите за отстранување се обучени да се справат со целокупното планирање, организирање и извршување на корпоративната релокација. Ќе ги релоцираме сите аспекти на компанијата, од датотеки во канцеларијата на раководителот до производи за складирање и производство. 

За да го започнете процесот, ќе ни биде потребно време да ја оцениме вашата моментална ситуација и идната локација. Потоа, ќе ви дадеме сеопфатна понуда за она што може да го очекувате од нашиот тим.

Ги обезбедуваме следниве услуги: 

 • Целосен план приспособен на конкретните потреби 
 • Одличен транспорт 
 • Расклопување и повторно склопување 
 • Индивидуално пакување 
 • Складиште 
 • Сеопфатна опрема

Предности

 • Прецизно планирање на буџет со прецизно дефинирани цени
 • Јасни работни процеси за персоналот
 • Добро организиран распоред, синхронизиран со работниот ден
 • Минимален прекин на администрацијата и производството

eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.