Skip to content
Лого на DB Schenker Лого на DB Schenker


Special Products Truck Crane

Саеми и изложби

Добар штанд значи добра презентација - со логистика на саеми на DB Schenker, се фокусираме кон тоа да гарантираме дека логистиката за трговските саеми се одвива непречено.

Логистика на саеми

За долгорочен деловен успех е потребна убедлива презентација - на сите поголеми, а особено на важните саеми на трговија низ целиот свет. DB SCHENKERfairs се грижи за комплетната организација на трговските саеми за компании во повеќето различни сектори.

На излагачите коишто бараат сигурен партнер којшто ќе работи во заднина, со задоволство им нудиме логистички услуги за конкретни трговски саеми. Не само што можеме да се потпреме на децениско искуство во областа на изложбите, туку сме и присутни на лице место со локалните канцеларии на DB Schenker во сите најважни локации за саеми. Тоа е причината зошто илјадници клиенти од целиот свет имаат доверба во нас да се грижиме за комплетното организирање на саемите. 

Ги имаме комплетната техничка опремена и експертиза за да се справиме со сите логистички предизвици во врска со организирање на изложбата. И наместо да специјализираме во одредени индустрии, специјализираме во сите индустрии со обезбедување приспособени решенија за сите клиенти - за да може да се фокусирате на најважното: вашата презентација. 

Ви обезбедуваме специјални решенија за саем за трговија и приспособени решенија: 

  • Транспорт на глобален саем на трговија и увоз на експонати 
  • Комбиниран пакет на поставување штандови, експонати и рекламни материјали 
  • Компилација на распореди за време и процеси за транспортот 
  • Привремено складирање на материјали за производство и рекламни материјали 
  • Навремено снабдување на штандовите 
  • Царинење и документација 
  • Празнење: собирање, складирање и испорака 
  • Осигурување на транспортот и изложбата 
  • Искусни професионалци коишто зборуваат повеќе јазици со техничка и комерцијална способност 
  • Обезбедување наша сопствена опрема, на пример виљушкари, кранови, камиони и специјална опрема

DB Schenker импресивно ја покажува експертизата на трговските саеми во целиот свет, помагајќи ви да се претставите во најдобро можно светло. Сепак, саемите на трговија се секогаш нешто слично на логистичко чудо. За да се обезбеди непречена комуникација и континуиран проток на информации, креиравме портал за саем на трговија на DB Schenker исклучиво за вас.


eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.

Кран од 600 тони истовара турбини во Бурулус

Над 100.000 тони

1/4

Приказна за успех

2/4

Приказна за успех

3/4

Проект за конвои:

4/4