Skip to content
DB SCHENKER-logo


eSchenker

Door al onze eServices in één portaal samen te voegen, hebben wij onze meest geavanceerde logistieke oplossing ooit ontwikkeld. Maak kennis met eSchenker – uw one-stop shop om uw supply chain te beheren en optimaliseren. Van Tracking en Scheduling tot Booking en Rapportage, u kunt alles vinden in de database van eSchenker.

Public eService

Scheduling

Groupagediensten van DB Schenker in Europa. Selecteer de landen en voer de bijbehorende postcodes van herkomst en bestemming in en u ontvangt binnen enkele seconden de informatie die u nodig heeft over specifieke transittijden – om uw planningsprocessen te optimaliseren.
Video bekijken Scheduling Starten
170124_DB_Schenker_jumppage_02_emissioncalculator
Public eService

Emissiecalculator

Bereken uw CO2-voetafdrukken voor gespecificeerde vervoercontingenten en genereer ad hoc-emissieverslagen. Beschikbaar in verschillende lay-outformaten, met individuele invoerveldselectie.
Emissiecalculator Starten
170124_DB_Schenker_jumppage_03_pricing
Advanced eService

Pricing

Voer uw parameters in en ontvang concurrerende offertes met duidelijk gestructureerde prijsmodellen. Bespaar kostbare tijd met een sjabloonfunctie waarmee u reeds ingevoerde gegevens kunt opslaan en opnieuw gebruiken.
Pricing Log in
Aanmelden voor ondersteuning Pricing Meld u hier aan
170124_DB_Schenker_jumppage_04_booking
Advanced eService

Booking

Sla boekingen op voor latere afronding, gebruik standaardboekingssjablonen, bewaar de meest recente boekingen, neem contact op met de verantwoordelijke DB Schenker-branche of houd een eigen adresboek bij.
Video bekijken Booking Log in
Aanmelden voor ondersteuning Booking Meld u hier aan
170124_DB_Schenker_jumppage_05_notification
Advanced eService

Alerting / Notification

Krijg volledige controle over de timing en frequentie van geautomatiseerde e-mailberichten. Stel in hoe u alerts wenst te ontvangen over onverwachte gebeurtenissen tijdens verzending.
Video bekijken Alerting / Notification Log in
Aanmelden voor ondersteuning Alerting / Notification Meld u hier aan
170124_DB_Schenker_jumppage_06_tracking
Public eService

Tracking

De eenvoudig te gebruiken trackingtool eSchenker geeft u realtime-informatie over de locatie en status van uw zending en zijn huidige geschatte levertijd. Dankzij de toewijzing van een trackingnummer heeft u toegang tot gedetailleerde verzenddetails online zonder dat u hoeft in te loggen. Onze trackingtechnologie is nu bijgewerkt met een nog gedetailleerder overzicht en statusinformatie voor elk van uw zendingen.
Tracking Starten
170124_DB_Schenker_jumppage_07_advancedtracking
Advanced eService

Advanced Tracking

Een scala aan geavanceerde zoekmethodes leidt u altijd direct naar de informatie die u zoekt. Andere nieuwe functies specifiek voor maximale efficiëntie omvatten het downloaden van trackingresultaten, het uploaden van documenten, toegang tot het ondertekende bewijs van levering of ePOD en containerbeheer.
Video bekijken Advanced Tracking Log in
Aanmelden voor ondersteuning Advanced Tracking Meld u hier aan
170124_DB_Schenker_jumppage_08_operationalreporting
Advanced eService

Reporting

De gestandaardiseerde rapportagemodule van eSchenker zorgt voor transparantie tijdens de gehele supply chain, door u in staat te stellen om in een oogwenk vooraf gedefinieerde standaardrapporten te genereren voor transporten, resultaten, financiën of uitstoot – voor alle transportmodaliteiten en -diensten.
Reporting Log in
Aanmelden voor ondersteuning Reporting Meld u hier aan
170124_DB_Schenker_jumppage_09_invoicedelivery
Advanced eService

Factuur voor levering

Optimaliseer uw factuurbeheer door factureringswerkzaamheden rechtstreeks aan de bijbehorende zendingen en trackinggegevens te koppelen. Ontvang digitale kopieën van facturen.
Video bekijken Factuur voor levering Log in
Aanmelden voor ondersteuning Factuur voor levering Meld u hier aan