Skip to content
DB SCHENKER-logo


Drive4Schenker

De transportsector heeft één simpele waarheid: alleen een volle vrachtwagen verdient geld. Dat is waar het allemaal om draait: het meest efficiënt zijn. Als een van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd weten we dit heel goed. Daarom hebben we Drive4Schenker gecreëerd.

DB Schenker heeft al meer dan 140 jaar ervaring in transport. En we weten: logistiek is complex. Dit geldt ook voor onze partners - u, onze vervoerders. Uw dagelijkse werk is al ingewikkeld genoeg. Meld u aan bij Drive4Schenker. Deze tool is intuïtief, duidelijk, overzichtelijk en ontworpen om uw werk een stuk eenvoudiger te maken. Laat ons weten welke lading u zoekt en ontvang deze informatie rechtstreeks. De juiste lading vinden was nog nooit zo eenvoudig.

Met Drive4Schenker krijgt u toegang tot meer dan 5.000 ladingen per dag in heel Europa. Ladingen die voor u relevant zijn ontvangt u direct in uw mailbox. Zonder verdere kosten. Drive4Schenker is gratis. Meld u nu aan.

Zou het niet mooi zijn als uw chauffeurs elk detail over de ladingen die ze voor ons rijden ter beschikking hebben?

Welkom bij de Connect2Drive-app! Geef uw chauffeurs alle benodigde informatie voor uw transport. Snel, gemakkelijk en binnen handbereik. Beschikbaar voor Android.

Een feit bekend bij vervoerders over de hele wereld: alleen een volle vrachtwagen is een goede vrachtwagen. Niemand heeft iets aan lege trailerruimte.

Gelukkig is er nu een oplossing: Drive4Schenker. Het is ons doel om u een geschikte Schenker-lading te sturen, ongeacht waar u zich in Europa bevindt. Meld u aan en probeer het uit.

U weet hoe het normaal werkt: eerst levert u een zending - en vervolgens verzendt u de POD-documenten naar ons. Dit kost tijd.

Laten we dat proces versnellen! Gebruik de Connect2Drive-app om events te registreren en POD's te fotograferen en te uploaden: zo hebben u en wij realtime toegang tot de documenten. Dit betekent minder papierwerk en snellere betalingen!

Geïnteresseerd? Meld u nu aan!