161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Drive4Schenker

Er geldt een simpele waarheid voor de transportsector: alleen een volle vrachtwagen verdient geld. En dat is waar het allemaal om gaat: zo efficiënt mogelijk zijn. Als een van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd weten wij dat heel goed. Dat is waarom wij Drive4Schenker gecreëerd hebben.

Drive4Schenker is een webgebaseerd platform voor vrachtbemiddeling. Het is een marktplaats voor complete en deelladingen. En het is voor iedereen die lege ritten wil verminderen. Capaciteit, locatie, prijzen: slim zoeken helpt u om precies de lading te vinden waarnaar u op zoek bent.

Maak gebruik van Drive4Schenker – omdat u altijd ruimte hebt voor meer winst.

DB Schenker werkt al meer dan 140 jaar in transport. En wij weten: logistiek is een keiharde sector. Ook voor onze partners – onze vervoerders. Uw taak is al gecompliceerd genoeg. Maak kennis met Drive4Schenker. Intuïtief, duidelijk en overzichtelijk. Het portaal is ontworpen om uw leven een stuk makkelijker te maken. Het vinden van de juiste lading waarnaar u op zoek bent, is nog nooit sneller gegaan.

Met Drive4Schenker krijgt u toegang tot meer dan 5.000 interessante ladingen per dag in heel Europa. U zult verbaasd staan over zoveel keuze. U kunt nu precies de lading kiezen die het best bij uw behoeften past.

En het beste: zonder kosten. Drive4Schenker is gratis.

Zou het niet prettig zijn als uw chauffeurs alle informatie over de ladingen die ze voor ons vervoeren bij de hand hebben?

Welkom bij de app Drive4Schenker! Hiermee wordt aan uw chauffeurs alle vereiste informatie voor uw transport verstrekt. Snel, eenvoudig en binnen handbereik.

Er is één feit dat vervoerders in de hele wereld heel goed kennen: Alleen een volle vrachtwagen is een goede vrachtwagen. Niemand heeft iets aan lege ritten.

Gelukkig is er nu een oplossing: Drive4Schenker. Het portaal helpt u om een retourlading van Schenker te vinden waar u ook bent in Europa. En wanneer u maar wilt. Probeer het eens uit – en verminder uw lege ritten.

U weet hoe het normaal gesproken functioneert: eerst levert u – en daarna verzendt u de documenten met bewijs van levering aan ons. Hiervoor is tijd nodig.

Laat ons dat proces versnellen! Maak gebruik van de app Drive4Schenker om POD’s te fotograferen en uploaden, en u en wij hebben in realtime toegang tot de documenten. Dit betekent: minder papierwerk, snellere betalingen!

Geïnteresseerd? Meld u nu aan!