Skip to content
DB SCHENKER-logo


DB Schenker warehouse men talking
Drive4Schenker
The smart way to advance your business
Drive4Schenker Sign up

Fast Payment Programma

Bij DB Schenker zijn we trots op de sterke samenwerking die we met u hebben opgebouwd, en we streven er voortdurend naar om deze relatie verder te ontwikkelen en uit te breiden.

Samen met Taulia® hebben we daarom een innovatief Fast Payment Programma ontwikkeld dat u vroegtijdige betaling biedt - tegen goede voorwaarden - voor de zendingen die u namens ons vervoert. Het mooiste van het programma is dat het zo eenvoudig is als maar kan!


Bij DB Schenker draait alles om het opbouwen van een langetermijnrelatie met u. Dergelijke solide relaties zorgen ook voor stabiliteit en zekerheid bij de capaciteitsplanning van onze activiteiten. We kennen elkaar en kunnen op elkaar vertrouwen. Daarom ontwikkelen we bij DB Schenker programma's die u voordelen bieden en ons zo een aantrekkelijke partner maken voor uw bedrijf.

 • Eenvoudig
  Aanmelden is eenvoudig - en bovendien gratis! Het programma werkt met alle webbrowsers en op pc's en smartphones. Wij sturen u een uitnodiging, en dan bent u klaar om aan de slag te gaan!
 • Volledige controle
  Taulia® toont u al uw openstaande vorderingen op DB Schenker. U heeft altijd een gedetailleerd overzicht en kunt kiezen welke facturen u vervroegd wilt laten betalen. U kunt zelfs alle betalingen automatisch versnellen met slechts één klik.
 • Snellere betaling
  Met het Fast Payment Program kunt u de betaling van DB Schenker ontvangen vóór de afgesproken betalingstermijn - en tegen goede voorwaarden.
 • Veilig
  Het Taulia®-systeem is uitgerust met de beste controlefuncties om veiligheid en privacy te garanderen. Het systeem voldoet aan alle EU-richtlijnen voor gegevensbescherming - met gegarandeerde 256-bit AES-encryptie. Het netwerk wordt dagelijks gescand volgens de SOC 2-veiligheidsnormen en krijgt ook een jaarlijkse veiligheidsaudit.

Met het Fast Payment Programma krijgt u al uw betalingen voor DB Schenker-verzendopdrachten vóór de afgesproken betalingstermijn.

Grafiek 1: Voorbeeldberekening

* The interest rates are defined based on a reference rate (i.e. for EUR on EURIBOR) plus the finance margin from Taulia/funder.

Hoe kan ik me aanmelden?

Het DB Schenker Fast Payment Programma staat open voor alle transportbedrijven die zich hebben geregistreerd bij en zijn beoordeeld door het Drive4Schenker-platform. Neem contact op met uw partner bij uw lokale DB Schenker-vestiging en vraag wat u moet doen om te kunnen deelnemen aan het Fast Payment Programma.

Als u zich nog niet heeft geregistreerd als transportbedrijf, of als u uw laatste bedrijfsgegevens nog niet heeft geüpload, verzoeken wij u vriendelijk dit te doen op: d4s.dbschenker.com.

Indien u hierbij hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons Drive4Schenker Support Team via:
d4s-support@dbschenker.com