161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Duurzaamheid

Als pioniers van innovatieve logistieke oplossingen zetten wij ons bij DB Schenker in om de toonaangevende groene logistieke dienstverlener te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes niet alleen maar met onze prestaties te maken heeft – het gaat om ons sociale, milieu- en economische impact.

Social

Als topwerkgever in de logistieke sector doen wij ons uiterste best om topposities in de hele wereld in te nemen. Maar ons sociale impact ligt niet alleen in het creëren van een geweldige plek om te werken. Het gaat ook over teruggeven aan onze maatschappij.

Meer lezen

Economisch

Bij DB Schenker geloven wij dat kwaliteit de sleutel is naar klanten en zodoende economisch succes. Dat is waarom wij grote waarde hechten aan de meningen van onze klant en er vaak om vragen. Om een leider in winstgevende kwaliteit te worden, moeten wij eerst luisteren naar wat onze klanten van ons nodig hebben.

Meer lezen

Ecologisch

DB Schenker is een ecologische pionier – wij zetten ons ervoor in om onze CO2-voetafdruk en die van de sector zo veel mogelijk te reduceren. Wij willen de wereldwijde marktleider in groene logistiek zijn.

Meer lezen

Nieuws

Deutsche Bahn maakt sinds maart 2017 deel uit van het initiatief wetenschappelijk gefundeerde doelstellingen (Science Based Targets) van CDP, het VN Global Compact, het World Resources Institute en het Wereldnatuurfonds. 

Meer lezen