Skip to content
DB SCHENKER-logo DB SCHENKER-logo


About Us Ocean Container Ship City

Duurzaamheid

Als pioniers van innovatieve logistieke oplossingen zetten wij ons bij DB Schenker in om de toonaangevende groene logistieke dienstverlener te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons succes niet alleen maar met onze prestaties te maken heeft – het gaat om ons sociale, milieu- en economische impact.

Social

Als topwerkgever in de logistieke sector doen wij ons uiterste best om topposities in de hele wereld in te nemen. Maar ons sociale impact ligt niet alleen in het creëren van een geweldige plek om te werken. Het gaat ook over teruggeven aan onze maatschappij.

Social Meer lezen
Family bed laughing social impact

Economisch

Bij DB Schenker geloven wij dat kwaliteit de sleutel is naar klanten en zodoende economisch succes. Dat is waarom wij grote waarde hechten aan de meningen van onze klant en er vaak om vragen. Om een leider in winstgevende kwaliteit te worden, moeten wij eerst luisteren naar wat onze klanten van ons nodig hebben.

Economisch Meer lezen
wind turbine green energy db schenker

Ecologisch

DB Schenker is een ecologische pionier – wij zetten ons ervoor in om onze CO2-voetafdruk en die van de sector zo veel mogelijk te reduceren. Wij willen de wereldwijde marktleider in groene logistiek zijn.

Ecologisch Meer lezen
Windmolen

Nieuws

Deutsche Bahn maakt sinds maart 2017 deel uit van het initiatief wetenschappelijk gefundeerde doelstellingen (Science Based Targets) van CDP, het VN Global Compact, het World Resources Institute en het Wereldnatuurfonds. 

Nieuws Meer lezen