Skip to content
DB SCHENKER-logo


DB Schenker Warehouse Truck parking

Partnership BOIC en DB Schenker verlengd

Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) verlengde de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële expediteur.

“We hebben opnieuw voor DB Schenker gekozen omdat we in de voorbije jaren een excellente samenwerking hebben gehad,” zegt Rob Vanhees, Marketing- & Partnershipmanager BOIC. “Onze olympische atleten moeten erop kunnen vertrouwen dat hun materieel zorgvuldig wordt behandeld en op tijd wordt geleverd op de plaats van bestemming, zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun sportprestaties. De 24/7-service en fijne samenwerking met DB Schenker geeft ons de zekerheid dat het transport goed geregeld is, of dat nu in Minsk is voor de Europese Spelen of de Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio.”

Nicole Biesheuvel, Vice President Fairs, Events & Special Logistics Benelux:
“Deze verdere samenwerking zien we als kroon op ons werk voor het BOIC. Dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen. We blijven proactief meedenken en innoveren. Het logistieke landschap en de sportwereld zijn continu in beweging, daar moeten we direct op inspelen. Dat is onze toegevoegde waarde als logistieke partner.”

DB Schenker
In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 33 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.

BOIC
Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) is het Nationaal Olympisch Comité (NOC) dat de Olympische Beweging en haar waarden in België vertegenwoordigt. Net als de 205 andere NOC’s wordt het BOIC erkend door het Internationaal Olympisch Comité (IOC). https://teambelgium.be/nl/