161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Strategy Chess Board

Strategie

Onze strategie voor 2020 omvat alle dimensies van duurzaam en succesvol handelen. Door het uitdagen van de status quo in de logistieke sector, streven wij naar economisch, sociaal en ecologisch evenwicht in logistiek en supply chain managementsupply chain management.

missie voor

2020

Economisch

In 2020 zal DB Schenker een winstgevende kwaliteitsleider zijn met topposities in onze doelmarkten. Voortbouwend op onze financiële stabiliteit op de lange termijn, blijven wij investeren in groeimarkten, nieuwe handel en de deskundigheid van onze werknemers. Wij leveren innovatieve producten, gebaseerd op hoogwaardige processen en geavanceerde IT-systemen. Op deze manier blijven onze klanten tevreden over onze toonaangevende netwerk- en industrieoplossingen.

Sociaal

In 2020 willen wij de beste werkgever in onze sector zijn. Wij zijn een gevarieerd en internationaal bedrijf dat mensen van alle leeftijden en beroepen inspireert en aantrekt. Wij ondersteunen de ontwikkeling van onze werknemers en bieden hen lokale en internationale carrièremogelijkheden. Onze relaties zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en onze gemeenschappelijke leiderschapsfilosofie. Wij bieden een werkomgeving waarin individuele behoeften gerespecteerd worden en de bijdrage van iedereen op prijs wordt gesteld.

Ecologisch

In 2020 zijn wij de eco-pionier van onze industrie. Onze groene productportfolio en deskundigheid in eco-advies staan centraal in onze duurzame strategie. Deze kenmerken creëren een duidelijk concurrentievoordeel voor onze klanten en voor ons. DB Schenker zal worden beschouwd als de maatstaf op het gebied van koolstof- en energie-efficiëntie. We streven er ook naar om andere emissies te verlagen, zoals geluid, om de maatschappelijke acceptatie van onze toekomstige groei te verhogen.

In 2020 zijn wij de toonaangevende dienstverlener van geïntegreerd transport en logistiek.

Als leider in winstgevende kwaliteit, topwerkgever en ecopionier in onze industrie zijn wij in 2020 de toonaangevende dienstverlener van geïntegreerd transport en logistiek. DB Schenker. Delivering solutions.
DB Schenker. Delivering solutions.