Skip to content
DB SCHENKER-logo


Industry Solutions Consumer Marmelade

Consumer

DB Schenker heeft een diepgaand inzicht in de consumentenindustrie en biedt innovatieve en responsieve logistieke oplossingen. Ons grote aantal partners in de consumentenindustrie vertrouwen op ons om de toeleveringsketens van hun B2C-organisaties jarenlang te optimaliseren. We werken nauw samen met al onze consument-klanten om gepersonaliseerde oplossingen te ontwikkelen.

Verder betekent ons wereldwijde netwerk en sterke lokale aanwezigheid in landen over de hele wereld dat uw toeleveringsketen betrouwbaar en constant wordt uitgevoerd in alle landen. We koppelen onze vier transportwijzen om de snelheid en kosten van uw leveringen te verbeteren. Onze diensten met toegevoegde waarde en magazijnopslagproducten creëren werkelijke complete oplossingen die de volledige omvang van uw toeleveringsketen dekken.

DB Schenker biedt ook een verscheidenheid van aanvullende diensten. Van douane-inklaring, co-packing, fulfilment, productietoelevering, projectzendingen, fairs & events services tot ecovriendelijk transport, wij garanderen uw succes, op welk gebied van de consumentenmarkt u ook gericht bent.

Voor de consumentenindustrie biedt DB Schenker wereldwijde expertise in de uitdagingen wat de toeleveringsketen van onze klanten betreft, waaronder:

  • Geoptimaliseerde voorraden en verkorte marktintroductietijd
  • Verbeterde relaties met zakenpartners
  • Mondiale voetafdruk met internationale mogelijkheden binnen de toeleveringsketen
  • Ontwerpmiddelen voor oplossingen om mee te werken aan zowel strategische als tactische planning van distributienetwerken en het ontwerp van faciliteiten
  • Specifieke magazijnoplossingen met geavanceerde technologieën om arbeidskosten te sturen en te optimaliseren.
  • Oplossingen voor co-packing, specifiek ontworpen voor de consumentenindustrie

Ten slotte bieden we ook een verscheidenheid van aanvullende diensten. Van douane-inklaringen tot fairs & events services, we garanderen uw succes, op welk gebied van de consumentenmarkt u ook gericht bent. 

Gerelateerde producten en diensten

eSchenker: Het is zo eenvoudig

eSchenker is onze meest geavanceerde logistieke oplossing ooit. Het omvat alle eServices in één portaal en zorgt zodoende voor maximale ondersteuning in elke fase van uw supply chain. Van Tracking en Scheduling tot Booking en Reporting, eSchenker maakt uw logistiek transparant.

Tracking

De eenvoudig te gebruiken trackingtool eSchenker geeft u realtime-informatie over de locatie en status van uw zending en zijn huidige geschatte levertijd. Dankzij de toewijzing van een trackingnummer heeft u toegang tot gedetailleerde verzenddetails online zonder dat u hoeft in te loggen.

Onze trackingtechnologie is nu bijgewerkt met een nog gedetailleerder overzicht en statusinformatie voor elk van uw zendingen.

Alpaca herd Peru wool

Exoskeletten

1/5
DB Schenker truck driving next to field

Project Extreme Weersomstandigheden

2/5
New Content Item (3)

Emissievrij tegen 2030

3/5
DBS Airbus transportation Airplane frontview

Just-in-Time Logistics

4/5
platooning

Platooning in de logistieke sector:

5/5