Skip to content
DB SCHENKER-logo


Industry Solutions Beverages Barrels

Drankenlogistiek

Wij delen uw passie voor verfijnde dranken. Daarom bieden we u temperatuurgecontroleerde opslag of levering, veilige opslag in rekken en bulkopslag, case/bottle picking, tracking en tracing en levering van monsters van kleine orders aan. We zorgen er ook voor dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over douanedocumenten, certificaten en etikettering.

Bij DB Schenker begrijpen we de complexiteit van de drankenindustrie. We zijn dan ook al jarenlang een deskundige logistieke partner voor de wijn- en drankenindustrie. Onze gespecialiseerde teams over de hele wereld ontwikkelen gepersonaliseerde logistieke oplossingen voor alle soorten dranken, inclusief bier, wijn, sappen, likeur etc.

We bieden wereldwijde, deur-tot-deur import- en exportdiensten via alle transportmodaliteiten, van schip en trein tot vrachtwagen en vliegtuig. Onze temperatuurgecontroleerde opslag en levering in Flexi-zakken of ISO-tankcontainers beschermen de hoge kwaliteit van uw vloeibare lading, terwijl ons uitgebreide transportnetwerk en onze kwaliteitsservices ervoor zorgen dat uw lading op het juiste moment op de juiste plek wordt afgeleverd.

Onze diensten omvatten ook veilige opslag in rekken en bulkopslag, case/bottle picking, tracking en tracing en levering van monsters of kleine orders. Aangezien we marktleiders zijn in drankenlogistiek, zijn we vertrouwd met specifieke import- en exportcondities en handelen we formaliteiten zoals douanedocumenten, certificaten en etikettering af voor u. We hebben ook toegang tot de EMCS-procedure voor transporten binnen de EU, en kunnen inklaring en belastingaangiften namens u afhandelen.

Als u dus op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare partner voor uw drankentransport en -logistiek, helpen we u daarbij graag.

Gerelateerde producten en diensten

eSchenker: Het is zo eenvoudig

eSchenker is onze meest geavanceerde logistieke oplossing ooit. Het omvat alle eServices in één portaal en zorgt zodoende voor maximale ondersteuning in elke fase van uw supply chain. Van Tracking en Scheduling tot Booking en Reporting, eSchenker maakt uw logistiek transparant.

Tracking

De eenvoudig te gebruiken trackingtool eSchenker geeft u realtime-informatie over de locatie en status van uw zending en zijn huidige geschatte levertijd. Dankzij de toewijzing van een trackingnummer heeft u toegang tot gedetailleerde verzenddetails online zonder dat u hoeft in te loggen.

Onze trackingtechnologie is nu bijgewerkt met een nog gedetailleerder overzicht en statusinformatie voor elk van uw zendingen.

Alpaca herd Peru wool

Exoskeletten

1/5
DB Schenker truck driving next to field

Project Extreme Weersomstandigheden

2/5
New Content Item (3)

Emissievrij tegen 2030

3/5
DBS Airbus transportation Airplane frontview

Just-in-Time Logistics

4/5
platooning

Platooning in de logistieke sector:

5/5