Skip to content
DB SCHENKER-logo


DB Schenker Oil en Gas Transport Logistiek

Oil & Gas Logistiek

Logistiek op maat voor Oil & Gas
Wij bieden uitgebreide managementconcepten en flexibele oplossingen voor alle soorten ondersteuning die nodig is. Onze teams van experts ontwikkelen en implementeren geïntegreerde, multimodale transportconcepten die speciaal zijn afgestemd op de complexiteit van de energie-industrie.

DB Schenker Global Projects and Industry Solutions Oil & Gas Logistics

Ons wereldwijde netwerk van hubs, regionale hubs en magazijnen, en ons toegewijde team van specialisten zorgen voor klantgerichte oplossingen voor uw Oil & Gas-projecten. Wij maken gebruik van een fijnmazig communicatie- en operationeel netwerk. Over zee, door de lucht, over land en per spoor - u profiteert van onze end-to-end transportketen van deur-tot-deur. Wij zorgen ervoor dat uw transport kostenefficiënt en betrouwbaar wordt uitgevoerd, de klok rond.

Neem contact op met onze experts om uw individuele wensen te bespreken.

DB Schenker Global Projects and Industry Solutions Project Logistics

Projectlogistiek

DB Schenker Global Projects and Industry Solutions verzorgt het volledige vrachtbeheer voor projecten en het vervoer van materieel en materiaal vanaf leverancier tot ontvangst op de bouwplaats of iedere andere locatie waar een industriële installatie wordt gebouwd.

Projectlogistiek Ontdek meer