Industry Solutions Marine Parts Propeller

Scheepsonderdelen

Ons wereldwijde logistieke systeem kan complexe vervoersopdrachten aan in precieze tijdskaders. Wij vinden de snelste route voor u naar elke haven, vanaf de fabriekspoort direct naar uw schip. Onze diensten omvatten orderverwerking, inkoop, inventaris en projectmanagement, bieding en flexibele verzending.

Logistieke oplossingen zeevaart 

Internationale verzendingen werken met een strak schema. Om rendabel te zijn, moeten schepen altijd in beweging blijven. Dit betekent dat degenen in de industrie van maritieme onderdelen ervoor moeten zorgen dat hun toeleveringsketens efficiënt draaien.

Bij DB Schenker bieden wij gepersonaliseerde oplossingen aan iedereen in de industrie van maritieme onderdelen, waaronder:

  • Scheepseigenaren
  • Scheepsmanagementbedrijven
  • Scheepswerven voor offshore operatoren
  • Sleep- en duwbedrijven
  • Producenten
  • Leveranciers. 

Onze speciaal opgeleide adviseurs zijn heel bekwaam in het vinden van de snelste routes naar een haven, met gebruikmaking van de meest geschikte transportwijze voor uw vracht.

Daarnaast staat ons wereldwijd netwerk van logistieke magazijnen tot uw beschikking. Wij verzorgen uw opslag dichtbij havens en belangrijke leveranciers van reserveonderdelen over de hele wereld.

Onze diensten dekken alle fases van uw toeleveringsketen, van orderverwerking, inkoop en voorraadbeheer/projectmanagement tot biedingen en verzendingen. Wij geloven in transparantie, hetgeen betekent dat u kunt rekenen op duidelijke tarieven en garanties van doorlooptijden. Daarnaast betekent onze concentratie op innovatie dat de meest recente IT-oplossingen, zoals online tracering, altijd beschikbaar zijn voor u, waar uw vracht ook naartoe wordt verzonden.

Onze luchtvrachtproducten

eSchenker: Het is zo eenvoudig

eSchenker is onze meest geavanceerde logistieke oplossing ooit. Het omvat alle eServices in één portaal en zorgt zodoende voor maximale ondersteuning in elke fase van uw supply chain. Van Tracking en Scheduling tot Booking en Reporting, eSchenker maakt uw logistiek transparant.

Tracking

De eenvoudig te gebruiken trackingtool eSchenker geeft u realtime-informatie over de locatie en status van uw zending en zijn huidige geschatte levertijd. Dankzij de toewijzing van een trackingnummer heeft u toegang tot gedetailleerde verzenddetails online zonder dat u hoeft in te loggen.

Onze trackingtechnologie is nu bijgewerkt met een nog gedetailleerder overzicht en statusinformatie voor elk van uw zendingen.

Alpaca herd Peru wool

Exoskeletten

1/5
Extrem Weather DB Schenker truck next to field

Project Extreme Weersomstandigheden

2/5
New Content Item (3)

Emissievrij tegen 2030

3/5
DBS Airbus transportation Airplane frontview

Just-in-Time Logistics

4/5
platooning

Platooning in de logistieke sector:

5/5