Skip to content
DB SCHENKER-logo


Industry Solutions Semicon Solar Energy

Semicon en Solar

Onze diensten voor bedrijven in de halfgeleider- en zonne-energie-industrie dekken alle aspecten van logistiek. Wij kunnen uw volledige waardeketen optimaliseren en zorgen voor logistiek van onderdelen, reserveonderdelen, diensten na verkoop, value added services, zoals inspecties van kratten en kwaliteitsinspecties, en klassiek transportmanagement.

Supply chain management halfgeleiders en zonne-energie

Kostenbesparing en optimalisatie van de toeleveringsketen zijn de belangrijkste logistieke behoeften binnen de halfgeleiders- en zonne-energie-industrie. Bij DB Schenker voldoen we aan deze twee behoeften. Door gepersonaliseerde en innovatieve logistieke oplossingen te bieden, stellen we u in staat om snel te reageren op korte innovatiecycli en de continu veranderende eisen in uw toeleveringsketen. Wij houden uw toeleveringsketen slank en flexibel en zorgen ervoor dat uw kosten laag blijven, terwijl uw bedrijfsvoering doorloopt, welke veranderingen u ook dient door te voeren.

We hebben meer dan 15 jaar lang met OEM’s en leveranciers in de markt van halfgeleiders en zonne-energie gewerkt en hen logistieke oplossingen op maat geleverd. Voor verfijnde logistiek op het gebied van halfgeleiders en zonne-energie hebt u een betrouwbare infrastructuur nodig. De oplossingen van DB Schenker stellen flexibiliteit voorop, zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. U profiteert van verantwoordelijke handling van uw fragiele producten, een constant prestatieniveau, snelle time to market en een wereldwijd netwerk van logistieke deskundigen.

Ons productportfolio biedt u:

  • Logistiek van onderdelen
  • Clean Room' logistiek
  • Ondersteuning luchtruimblokken en interne logistiek
  • Logistiek reserveonderdelen
  • Magazijnbeheer
  • Projectmanagement
  • Kwaliteitsbewaking in toeleveringsketen
  • Value Added Services

Terwijl we een op maat gemaakt dienstenpakket leveren om elk aspect van uw toeleveringsketen te ondersteunen, kunt u het voortouw nemen in uw kerncompetenties. Samen bereiken we maximale efficiëntie, zodat u een consistent voordeel op de concurrentie krijgt. Door samen te werken met producenten, leveranciers en hun klanten, creëren wij een allesomvattende logistieke oplossing waarmee uw succes op de lange termijn in een continu veranderende branche gegarandeerd wordt. 

Aanvullende diensten

At DB Schenker, the security of your cargo is of utmost importance to us. We can offer a wide-array of supply-chain security solutions in order to protect your cargo during both warehousing and transport. No matter where your cargo is located or headed; we can offer suitable security solutions on a global level.

Security Meer lezen

Onze gerelateerde producten en diensten

eSchenker: Het is zo eenvoudig

eSchenker is onze meest geavanceerde logistieke oplossing ooit. Het omvat alle eServices in één portaal en zorgt zodoende voor maximale ondersteuning in elke fase van uw supply chain. Van Tracking en Scheduling tot Booking en Reporting, eSchenker maakt uw logistiek transparant.

Tracking

De eenvoudig te gebruiken trackingtool eSchenker geeft u realtime-informatie over de locatie en status van uw zending en zijn huidige geschatte levertijd. Dankzij de toewijzing van een trackingnummer heeft u toegang tot gedetailleerde verzenddetails online zonder dat u hoeft in te loggen.

Onze trackingtechnologie is nu bijgewerkt met een nog gedetailleerder overzicht en statusinformatie voor elk van uw zendingen.

Alpaca herd Peru wool

Exoskeletten

1/5
DB Schenker truck driving next to field

Project Extreme Weersomstandigheden

2/5
New Content Item (3)

Emissievrij tegen 2030

3/5
DBS Airbus transportation Airplane frontview

Just-in-Time Logistics

4/5
platooning

Platooning in de logistieke sector:

5/5