Skip to content


Man looking at his fitness armband in front of a DB Schenker truck

Izazov lidera

Već 150 godina unapređujemo živote oblikujući način na koji se svet povezuje. Pokrećemo inovacije, povezujemo zajednice i oblikujemo održivu budućnost kako bi svet učinili boljim mestom. To mi zovemo unapređivanjem života. U godini našeg jubileja želimo ovo da dovedemo do nove dimenzije kroz naš kompanijski izazov i da predvodimo put - da budemo uzor - radi većeg dobra. 

Mi se pokrećemo radi većeg dobra.

Svaki pokret se računa u 2022. godini! Refundiraćemo svaki kilometar naših aktivnosti 1 centom i doniraćemo ovaj iznos pažljivo odabranim organizacijama, u dobrotvorne svrhe u vezi sa temama o održivosti. Naši zaposleni će dobiti priliku da prikupe ukupan iznos do 1,5 miliona evra (što odgovara razdaljini od oko 150 miliona km) tokom 2022. godine kako bi unapredili našu planetu.

Kako bi ostvarili naš veliki cilj da prikupimo 1,5 miliona evra, odredili smo kvartalne faze izazova od 375.000 evra. Naši aktivni kilometri će se brojati u okviru aplikacije kroz fizičke i mentalne aktivnosti poput trčanja, hodanja, vožnje bicikla ili jednostavnog odgovaranja na pitanja. Za sve prikupljene kilometre mi ćemo donirati maksimalan iznos od 375.000 evra u svakom kvartalu kako bi podržali jednu dobrotvornu organizaciju koja je povezana sa našim sveobuhvatnim temama za dati kvartal:  zemlja, voda, vazduh i ljudi air.

A girl in a colorful clothing and a hat smiling into the camera

We move for a humanitarian cause in Q4

1/4
Woman cooking with the wood gasifier stove

We move for atmosfair

2/4
Sea turtle underwater

We move for Ocean Conservancy

3/4
Close-Up of tending for young seedlings.

Pokrećemo se za WeForest

4/4