161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Wij zijn een officiële supporter

Het juiste materiaal op het juiste tijdstip op de juiste plaats voor het beste resultaat.

FIVB Beach Volleyball Wereldkampioenschap 2019

Het FIVB Beach Volleyball Wereldkampioenschap 2019 vindt van 28 juni tot 7 juli plaats in Hamburg, Duitsland. Als officiële supporter in logistiek van de Internationale Volleybal Federatie (FIVB), zet DB Schenker zijn traditie voort in het ondersteunen van geweldige sportevenementen over de hele wereld.

DB Schenker wenst alle teams veel succes en mooie wedstrijden.

Kijk op de FIVB-website waar en wanneer de activiteiten plaatsvinden


Interview met Yu Ca, FIVB Beach Volleyball Director

Kampioenschapstrofee veilig bezorgd.

Vertegenwoordiger van DB Schenker, Lucy Stephen Leifgen, sprak met Yu Cao, FIVB Beach Volleyball Director bij het FIVB Beach Volleybal Wereldkampioenschap 2019 in Hamburg. Voor dit evenement verzorgde DB Schenker de wedstrijdballen, de uitrusting van het speelveld, zoals de netten en jurystands, de scoretechniek en de trofee.
Veelgestelde vragen door Rüdiger Vetter, DB Schenker

Dit ging vooraf aan FIVB 2019

Kijk met Rüdiger Vetter, Vice President Global Marketing DB Schenker, terug op de volleybal-challenge tijdens transport logistics 2019.

Wereldwijde logistieke oplossingen voor FIVB Family

Als officiële logistieke partner van de FIVB zijn de experts van DB SCHENKERsportsevents verantwoordelijk voor de planning, organisatie, coördinatie en uitvoering van logistieke diensten voor volleybal- en beachvolleybalevenementen overal ter wereld. Dit zijn onder andere topevenementen van de FIVB, zoals de FIVB Wereldkampioenschappen beachvolleybal en indoorvolleybal, de FIVB Nations League Finals en de FIVB Wereldbekerfinale.

   
  • Sportuitrusting
  • Sportkleding en tenues
  • Infrastructuur en overlays
  • Tijdsregistratie- en scoresystemen
  • Uitzendingen en productie
  • Bewegwijzering
  • Hospitality
  • Merchandising
  • Ceremonies