Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Tietosuojakäytännöt dbschenker.com/fi-sivustolla

Henkilötietojesi suojaaminen on sinulle tärkeää – ja myös meille. Sen vuoksi kerromme sinulle tällä sivulla, mitä tietoja me keräämme, miksi me tarvitsemme näitä tietoja ja miten sinä voit toimia, jos et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä tietoja tai sinulla on tietojen käsittelyyn liittyviä kysymyksiä.

Lisäksi kerromme evästeiden käytöstä dbschenker.com/fi-sivustolla.

Schenker AG (jäljempänä Schenker) on tietojesi keräämisestä ja käsittelystä vastaava osapuoli. Schenkerin tietosuojavastaava on Maik Goehrke. Jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä, ehdotuksia ja/tai palautetta, ota yhteyttä:

Schenker AG
Maik Goehrke
Kruppstraße 4 
45128 Essen

dataprotection@dbschenker.com

Kaikki tietojen kerääminen ja käsittely toteutetaan tiettyä tarkoitusta varten. Tällaisia saattavat olla tekniset välttämättömyydet, sopimusvelvoitteet tai erityiset asiakkaiden pyynnöt. Kun vierailet verkkosivullamme dbschenker.com/fi, tiettyjä tietoja on kerättävä ja tallennettava teknisistä syistä. Näitä ovat mm. vierailun päivämäärä ja kesto, käytetyt verkkosivut, selaimen tunnistetiedot ja käyttöjärjestelmä sekä verkkosivusto, jolta saavuit sivustollemme.

Jos rekisteröidyt jonkin uutiskirjeemme vastaanottajaksi, keräämme seuraavat pakolliset tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite sekä toimiala, jossa työskentelet. Näissä tapauksissa saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi markkinointitarkoituksiin.

Jos tilaat “logistics NewsFeed” -uutiskirjeemme, tallennamme IP-osoitteen, josta vierailet sivuillamme sekä rekisteröitymisen päivämäärän ja kellonajan. Tallennamme tiedot turvataksemme oikeudellisen asemamme mahdollisessa sähköpostiosoitteesi väärinkäyttötilanteessa. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa sivulla  unsubscribe "logistics NewsFeed"  tai klikkaamalla tiedotteen lopussa olevaa linkkiä.

Jos kieltäydyt tietojesi käytön markkinointitarkoituksiin, tietojasi käytetään ainoastaan anonyymisti tilastollisen analyysin tarkoituksiin.

Parantaaksemme jatkuvasti tarjontaamme tallennamme ja analysoimme verkkosivujen käyttäjätietoja pseudonymisoidusti. Laillinen peruste tälle on GDPR 6(1)(f) artikla.

Mikäli pyydämme suostumusta tietojesi käsittelyyn, on suostumus käsittelyn laillinen peruste GDPR 6(1)(a) artiklan mukaisesti.

Mikäli henkilötietojen käsittely on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi kanssasi, on sopimus käsittelyn laillinen peruste GDPR 6(1)(b) artiklan mukaisesti. 6(1)(b) artikla on laillinen peruste myös käsittelytoimille, joita vaaditaan sopimuksen tekemistä edeltäviin toimenpiteisiin, kuten esimerkiksi, jos kysyt tuotteistamme tai palveluistamme.

Mikäli yrityksemme on lakisääteisten velvollisuuksien kohteena, jotka edellyttävät henkilötietojen käsittelyä, esimerkiksi verovelvollisuuksien täyttämiseksi, on käsittelyn perusteena GDPR 6(1)(c) artikla.

Jos klikkaat linkkiä ulkoiselle verkkosivulle, siirryt dbschenker.com sivustolta pois. Schenker ei vastaa linkitetyn verkkosivun sisällöstä tai sillä tarjotuista palveluista tai tuotteista, eikä myöskään kyseisen verkkosivun tietosuojasta tai teknisestä tietoturvasta

Tietosi poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin (esim. sopimussuhteeseen liittyvät tiedot).Tietosi poistetaan myös, mikäli niiden säilyttäminen ei ole sallittua (erityisesti, mikäli tiedot ovat virheellisiä eikä niiden korjaaminen ole mahdollista). Jos tietoja ei voida poistaa lakiin perustuvista tai käytännön syistä, tietojen käyttö estetään (esim. lakisääteiset arkistointivelvoitteet).

Tietojen ja sähköpostien lähettäminen internetin kautta tapahtuu yleisesti salaamatta, ja sen vuoksi tietoja ei ole suojattu muilta osapuolilta. Kun otat meihin yhteyttä sähköpostilla, annettujen tietojen luottamuksellisuutta ei voida taata lähetyksen aikana, joten suosittelemme, että luottamukselliset tiedot lähetetään ainoastaan postitse.

  • Voit pyytää tietoa siitä, mitä tietoja säilytämme sinusta.
  • Voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, poistoa tai käsittelyn rajoittamista (estämistä), mikäli tämä on laillisesti sallittua ja mahdollista olemassa olevan sopimussuhteen rajoissa.
  • Sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. Schenker AG:n osalta valvova viranomainen on
    Landesbeauftragte für den Datenschutz Nordrhein-Westfalen 
    Kavalleriestrasse 2-4
    402013 Duesseldorf 
    poststelle@ldi.nrw.de
  • Sinulla on oikeus siirtää meille antamasi tiedot suostumuksen tai sopimuksen perusteella (tietojen siirtäminen).
  • Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, voit peruuttaa antamasi suostumuksen koska tahansa samalla tavoin kuin olet sen antanut. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Jos haluat käyttää oikeuksiasi, lähetä sähköposti osoitteeseen: dataprotection@dbschenker.com

Sopimuksen toteuttamiseksi on usein tarpeen käyttää alihankkijoita, kuten tietokeskuksia, tulostus- tai kuljetuspalvelun tarjoajia tai muita ulkoisia palveluntarjoajia.

Tahot, jotka käsittelevät henkilötietoa puolestamme, valitaan huolellisesti ja sitoutetaan tietosuojavelvoitteisiin sopimuksin. Palveluntarjoajat työskentelevät ohjeidemme mukaisesti, mikä varmistetaan sopimuksin, teknisin ja organisatorisin toimin ja täydentävien kontrollien avulla.

Tietoa siirretään vain, mikäli siihen on sinun nimenomainen suostumuksesi tai lakiin sisältyvä peruste.

Tietoa ei siirretä EU/EEA:n ulkopuolisiin kolmansiin maihin tai kansainväliselle organisaatiolle, elleivät tietosuoja-asetuksen asettamat edellytykset täyty. Näitä ovat mm. EU:n tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden käyttäminen ja tietosuojan riittävyyttä koskeva EU komission päätös.

Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden päättää itse evästeiden käytöstä, elleivät ne ole täysin välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan kannalta.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joihin voidaan tallentaa käyttäjätietoja. Tietosuojailmoituksella haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen tietojen keruusta ja käsittelystä ja myös siitä, missä verkkosivumme käyttää evästeitä, sekä siitä, että voit tehdä päätöksen tietoisesti tästä.

Siksi kerromme tässä, millaisia evästeitä ja mihin tarkoituksiin verkkosivuillamme käytetään. Verkkosivustomme dbschenker.com/fi voidaan käyttää myös ilman evästeitä, paitsi jos niitä käytetään teknisistä syistä

Voit estää evästeillä tehtävän seurannan sekä kolmannen osapuolen evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimesi asetuksia. Ohjeet selaimen asetusten muuttamiseksi:

Google Chrome

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Google Browser-Add-on

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox

https://support.mozilla.com/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

Mozilla Firefox Privacy and Security Extensions

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/extensions/privacy-security/

Mozilla Firefox Do-not-track

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-do-i-turn-do-not-track-feature

Opera

http://help.opera.com/Linux/12.10/en/cookies.html#prefs

Safari

https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Suosittelemme tallennettujen evästeiden tarkistamista ja poistamista määräajoin.

Käyttämämme evästeet ovat niin sanottuja istuntoevästeitä, jotka ovat aktiivisia vierailusi alusta selaimen sulkemiseen saakka. Ne poistuvat automaattisesti sulkiessasi selaimen. Näitä istuntokohtaisia evästeitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Eväste tunnistaa käyttäjän aktiivisen vierailun ajan.
  • Eväste varmistaa, että kielivalinta säilyy koko vierailun ajan selattaessa sivulta toiselle.
  • Eväste toimii myös tietosuojana. Se estää tietojen ja sisällön manipuloimisen, niihin pääsyn sekä siirtämisen luvatta muihin järjestelmiin.

Evästeen nimi

Tarkoitus

Säilytysaika

_pk_ses.15.dd94

Tallentaa käyttäjän istuntotiedot

Istunnon loppuun saakka, enintään 10 tuntia

_pk_id.15.dd94

Tunnistaa käyttäjän ja seuraa anonymisoitua sivustonkäyttötietoa

13 kuukautta

_ga

Käytetään erottamaan käyttäjät

2 vuotta

_gid

Käytetään erottamaan käyttäjät

24 tuntia

_gat

Käytetään sivulatausten rajoittamiseen

60 sekuntia

DSID

Google-mainoseväste käyttäjien seurantaan ja mainosten kohdistamiseen

Istunnon ajan

IDE

Google DoubleClick -eväste henkilö-kohtaisten mainosten näyttämiseen verkkosivustojemme aiempien vierailujen perusteella.

18 kuukautta

fr

Salattu Facebook-tunnus ja selaintunnus

3 kuukautta

wd

Facebook-eväste suorituskyvyn parantamiseksi (näytön koko)

7 vuorokautta

reg_fb_gate

Viimeisimmän ensimmäisen Facebook-sivun URL-osoite

Istunnon ajan

reg_fb_ref

Viimeksi vieraillun Facebook-sivun
URL-osoite

Istunnon ajan

reg_ext_refU

Facebook-eväste (jos) ulkoisen viittaussivuston URL-osoite

Istunnon ajan

datr

Facebook-eväste Selaimen tunnistetiedot ja aikaleima

2 vuotta

dpr

Facebook-eväste  

pl

Facebook-eväste Kyllä / Ei

90 vuorokautta

presence

Facebook-eväste Chat-tila

Istunnon ajan

sb

Facebook-eväste Selaimen tunnistetiedot ja aikaleima

Istunto Facebook-eväste

2 vuotta

xs

Facebook-eväste istunnon tunnus

90 vuorokautta

L1c

Selaintunnuksen eväste

Nykyinen istunto

BizoID

LinkedIn-mainosanalytiikka

6 kuukautta

BizoData

LinkedIn-mainosanalytiikka

6 kuukautta

BizoUserMatchHistory

LinkedIn-mainosanalytiikka

6 kuukautta

BizoNetwork

PartnerIndex

LinkedIn-mainosanalytiikka

6 kuukautta

_guid

Eloqua-seuranta

13 kuukautta

bcookie

LinkedIn-selaintunnuksen eväste

1 vuosi

jobs_hru

LinkedIn-selaintunnuksen eväste

lang

LinkedIn-selaintunnuksen eväste

li_oatml

LinkedIn-selaintunnuksen eväste

liap

LinkedIn-selaintunnuksen eväste

lidc

LinkedIn-reitityseväste

1 vuorokausi

org_tcphc

LinkedIn-reitityseväste

sdsc

LinkedIn-reitityseväste

spectroscopyI

LinkedIn-reitityseväste

1P_JAR

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

1 vuorokausi

OGPC

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

60 vuorokautta

NID

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

6 kuukautta

SSID

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

2 vuotta

SAPSID

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

2 vuotta

APISID

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen  seuraamiseen.

2 vuotta

HSID

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

2 vuotta

SIDCC

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

2 vuotta

DSID

Google-eväste verkkosivustojen tilastojen keräämiseen ja konversioasteen seuraamiseen.

2 vuotta

UET

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

MUID

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

NAP

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

PPLState

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

SRCHD

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

SRCHUID

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

SRCHUSR

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

WLID

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

WLS

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

_EDGE_S

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

_SS

Eväste, joka seuraa verkkosivuston vuorovaikutusta, kun joku on klikannut bing-mainosta.

13 kuukautta

Sikäli kuin olet antanut suostumuksesi, tällä verkkosivustolla käytetään Adobe Analyticsia, joka on Adobe Systems Software Ireland Limited:in tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu (Adobe Systems Software Ireland Limited, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Republic of Ireland). Käyttämällä verkkoanalytiikkapalvelua, pyrimme varmistamaan, että verkkosivusto on suunniteltu vastaamaan vaatimuksia ja että sitä jatkuvasti optimoidaan. Käytämme verkkoanalytiikkapalvelua myös tallentaaksemme sivustomme käyttötilastoja, joita arvioimme sisällön optimoimiseksi.

Adobe Analytics käyttää evästeitä, jotka säilytetään 24 kuukautta ja mitkä ovat laitteellesi tallennettuja tekstitiedostoja joiden avulla voidaan analysoida sivuston käyttöä

Evästeen muodostama tieto siirretään ja tallennetaan Euroopan Unionissa sijaitsevalle Adoben palvelimelle. Koska sivustolla on käytössä IP-nimettömyys, lyhennetään IP-osoitteesi ennen lähettämistä. Adobe käyttää näitä tietoja verkkosivujen käyttösi arvioimiseen puolestamme, verkkosivujen käyttöä koskevien raporttien laatimiseen ja tuottaakseen meille muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivuston ja internetin käyttöön. Tämä mahdollistaa meidän arvioivan sen, kuinka usein eri osuuksia ja tekstejä sivustollamme luetaan, ja vaikuttaako verkkosivustomme suunnittelu sivuston käytön laajuuteen. Tilastot mahdollistavat sivustomme sisällön parantamisen ja tekemisen käyttäjälle kiinnostavammaksi.

Adobe jakaa tiedot yksinomaan meille kokonaistietoina, jotka osoittavat sivuston yleisen käytön. Näillä tiedoilla ei ole henkilökohtaista sisältöä eikä niitä voida yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Palveluntarjoajamme ovat sopimusvelvoitteella sitoutuneet käsittelemään tietojasi tietosuojavaatimusten mukaisesti. Adobe Analyticsin käytön lainmukainen peruste on GDPR 6(1)(a) artikla. 

Voit milloin tahansa estää pseudonymisoidun käyttäjäprofiilin luomisen. On useita tapoja tehdä tämä: 

  1. Voit kieltää Adobe Analyticsin käytön klikkaamalla seuraava linkkiä asettaaksesi selaimelle evästeet estävän evästeen:
    Klikkaa tästä estääksesi Adobe Analyticsin käytön  
  2. Voit myös asettaa selainohjelmistoosi kiellon evästeiden tallentamiseksi profiilien luontia varten. 

Huomio: jos poistat evästeet laitteeltasi, myös evästeet estävä eväste poistuu, jolloin tämä tulee aktivoida uudelleen.

Käytämme verkkosivustollamme Matomo-analyysipalvelua. Evästeet tallentavat IP-osoitteesi sekä tietoa siitä, miten käytät verkkosivujamme. Tämä tieto on anonymisoitu ja voimme tallentaa sen. Ellet halua, että sivustonkäyttötietojasi analysoidaan, voit estää evästeiden käytön selaimestasi. Tässä tapauksessa sivustomme käyttö voi olla normaalista poikkeavaa.

Olemme integroineet dbschenker.com-verkkosivustoon Oracle Eloqua / Oracle Marketing Cloud -komponentit (jäljempänä "Eloqua"). Eloqua yhdistää verkkosivun sisältöä eri lähteistä saatavaan tietoon, asiakkaisiin ja heidän profiileihinsa, jotta verkkosivujen ylläpitäjät voivat kohdentaa sisältöä paremmin eri osapuolille ja asiakkaille. Eloquan tarkoitus on parantaa osapuolten ja asiakkaiden konversioastetta ja näin lisätä verkkosivuoperaattorin liikevaihtoa.

Eloquaa ylläpitävä yhtiö on Oracle Corporation, 10 Van de Graaff Drive, Burlington, MA 01803, Yhdysvallat.

Eloqua asettaa evästeen vierailijan tietojärjestelmään. Eloqua käyttää dbschenker.com-sivuston puolesta verkkosivustomme kautta saatuja tietoja arvioidakseen vierailijan käyttäytymistä. Lisäksi Eloqua käyttää tietoja luodakseen raportteja käyttäjän toiminnasta ja verkkosivustomme käytöstä.

Evästeillä suoritettavan seurannan voi estää verkkosivustollamme muuttamalla selaimen asetuksia. Tällä selaimen asetuksella estetään myös Oraclea asettamasta evästettä käyttäjän tietotekniikkajärjestelmään. Lisäksi Oraclen jo asettamat evästeet voidaan poistaa milloin tahansa selaimen tai muiden ohjelmistojen kautta. Voit estää evästeillä suoritettavan seurannan täällä: https://www.oracle.com/de/marketingcloud/opt-status.html

Olemme integroineet dbschenker.com verkkosivustoon Google Mapsin. Jos annat suostumuksesi, siirretään lokitietojesi lisäksi IP-osoitteesi Google Inc:ille. 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.  
Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://www.google.com/intl/en_policies/privacy/.

Sivustolla https://policies.google.com/technologies/product-privacy?hl=en&gl=en voit muokata yksityisyyteesi liittyviä asetuksia.

9.1 Henkilötietojen käsittelystä vastaava osapuoli

Schenker AG (jäljempänä Schenker) on tietojesi käsittelystä vastaava osapuoli. Schenkerin tietosuojavastaava on Maik Goehrke. Jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä, ehdotuksia ja/tai palautetta, ota yhteyttä:

Schenker AG
Maik Goehrke
Kruppstraße 4
45128 Essen

dataprotection@dbschenker.com
 

9.2 Mitä tietoja keräämme ja miksi käsittelemme tietoja?

Sosiaalisen median sivustot 
Meidät löytää useasta sosiaalisen median palvelusta. Tällä tavalla haluamme tarjota sinulle laajan tarjonnan eri kanavissa sekä vaihtaa kanssasi ajatuksia sinulle tärkeistä aiheista. Palvelua tarjoavan sosiaalisen median lisäksi, myös me keräämme ja käsittelemme sivustojen käyttäjätietoja. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle, mitä tietoja keräämme sinusta sosiaalisessa mediassa, miten käytämme tietoja sekä miten voit kieltää tietojen käytön. Tietojen käsittelyn tarkoitukset sekä henkilötietoryhmät löytyvät kultakin palveluntarjoajalta, jotka on kuvattu alla.

9.2.A Facebook

DB Schenker konsernin ja Suomen yhtiön sivulla esittelemme yhtiömme Facebookissa. Jos vierailet sivustollamme, Facebook Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, D2 Dublin, Irlanti kerää, säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteensa mukaisesti. Tietosuojaseloste löytyy täältä

Tämän lisäksi käsittelemme henkilötietojasi erittäin rajoitetusti. Sivustomme jatkuvan optimoinnin ja tarveperusteisen suunnittelun takia, käytämme Facebook Insights tilastopalvelua. Tämä palvelu tallentaa aktiivisuutesi sivustollamme ja tarjoaa sen meille anonymisoituina tilastoina. Tämä antaa meille muun muassa tietoa sivustomme vierailijoiden käyttäytymisestä, sivustomme klikkauksista, viestien laajuudesta, videoiden toistosta ja keskimääräisestä kestosta, tietoa mistä maista ja kaupungeista vierailijamme tulevat sekä tilastoa vierailijoidemme sukupuolesta.

Johtopäätökset yksittäisistä käyttäjistä tai pääsy yksittäisiin käyttäjäprofiileihin ylläpitäjän kautta eivät ole mahdollisia.

Lisätietoa Facebook Insightsista löytyy täältä.

Facebook ja me olemme yhdessä vastuussa Insights-tietojen käsittelystä. Yksityiskohdat löytyvät yhteisrekisterinpitäjiä koskevasta liitteestä, joka löytyy täältä.

Facebook Irlanti tarjoaa Insights-tietojen keskeisen sisällön, joita asianomaiset henkilöt täydentää.

Lisäksi säilytämme käyttäjänimet ja kommentit, jotka poistetaan internet-etiketin vastaisina. Näitä seurataan ainoastaan, mikäli ne ovat tarpeen oikeudellisen erimielisyyden todisteena vanhentumisajan puitteissa.
Lisäksi, emme säilytä ja käsittele henkilötietojasi lukuun ottamatta online-kilpailuja. Online-kilpailussa voittajien käyttäjänimet julkistetaan ja heitä pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse 14 päivän kuluessa. Voittajien tulee lähettää heidän nimi ja osoite, jotta palkinto voidaan lähettää. Näitä tietoja käsittelemme ainoastaan online-kilpailun tarkoituksiin. Online-kilpailun osallistumisehdot soveltuvat. Osoitteita sisältävät sähköpostit poistetaan 30 päivän kuluttua, kunhan niitä ei tämän jälkeen tarvita voittajan ilmoittamiseen.
 

9.2.B Instagram

DB Schenkerin globaalilla tilillä ja Suomen yhtiöiden tilillä julkaistaan kaikkein kauneimmat kuvat, joissa näytetään käyttäjille eri liiketoimintayksiköiden työskentelyä. Keskiössä on ekologisuus ja kestävä kehitys, innovaatiot ja teknologia sekä työnantajakuvan vahvistaminen kaikilla liiketoiminta-alueille. Näiden lisäksi julkaistaan sisältöä muista medioista.

Vieraillessasi sivustollamme, henkilötietoja säilytetään ja käsitellään Instagramin toimesta, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, D2 Dublin, Irlanti, Instagramin tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietosuojakäytäntö löytyy täältä.
Tämän lisäksi käsittelemme henkilötietojasi erittäin rajoitetusti.

Sivustomme jatkuvan optimoinnin ja tarveperusteisen suunnittelun takia, käytämme Instagram Insights-tilastopalvelua. Tämä palvelu tallentaa aktiivisuutesi sivustollamme ja tarjoaa sen meille anonymisoituina tilastoina. Tämä antaa meille muun muassa tietoa sivustomme vierailijoiden käyttäytymisestä, sivustomme klikkauksista, viestien tavoittavuudesta, videoiden toistosta ja keskimääräisestä kestosta, tietoa mistä maista ja kaupungeista vierailijamme tulevat sekä tilastoa vierailijoidemme sukupuolesta.

Johtopäätökset yksittäisistä käyttäjistä tai pääsy yksittäisiin käyttäjäprofiileihin ylläpitäjän kautta eivät ole mahdollisia.

Lisäksi säilytämme käyttäjänimet ja kommentit, jotka poistetaan internet-etiketin vastaisina. Näitä seurataan ainoastaan, mikäli ne ovat tarpeen oikeudellisen erimielisyyden todisteena vanhentumisajan puitteissa.
Lisäksi, emme säilytä ja käsittele henkilötietojasi lukuun ottamatta online-kilpailuja ja fani-ilmoituksia. Online-kilpailussa voittajien käyttäjänimet julkistetaan ja heitä pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse 14 päivän kuluessa. Voittajien tulee lähettää heidän nimi ja osoite, jotta palkinto voidaan lähettää. Näitä tietoja käsittelemme ainoastaan online-kilpailun tarkoituksiin. Online-kilpailun osallistumisehdot soveltuvat. Osoitteita sisältävät sähköpostit poistetaan 30 päivän kuluttua, kunhan niitä ei tämän jälkeen tarvita voittajan ilmoittamiseen.

Kysymme käyttäjiltä, julkisesti ja ilman velvollisuutta, lupaa uudelleen julkaista heidän kuvansa Instagram-kanavalla. Tallennamme suostumuksen antamisen kuvakaappauksella ja kuvan tiedostona, jossa on tiedot käyttäjästä. Kuvat ja suostumus säilytetään niin kauan kuin kuva on kanavalla tai kunnes suostumus perutaan. Uudelleen julkaistu kuva on teknisistä syistä tallennettuna Instagramin serverille [Facebook Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbor, D2 Dublin, Irlanti]. Suostumuksen peruuttaminen on mahdollista koska tahansa (katso yksityiskohdat alla). Peruutuksen tilanteessa, kuva ja käyttäjän tiedot poistetaan välittömästi.
 

9.2.C Twitter

Twitter kanavia @DBSchenker ja @DBSchenkerFI käytetään tapahtumissa sekä media- ja yhteiskuntasuhteissa kaikista yhtiömme aiheista. Kanavillamme vierailevien henkilötietoja säilyttää ja käsittelee Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, tietosuojaselosteessa kuvatun mukaisesti.

Tietosuojaseloste löytyy täältä.

Lisäksi emme säilytä ja käsittele sinusta henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja. Ainoastaan mikäli lähetät meille suoran viestin, säilytämme käyttäjänimen.

Lisäksi säilytämme käyttäjänimet ja kommentit, jotka poistetaan internet-etiketin vastaisina. Näitä seurataan ainoastaan, mikäli ne ovat tarpeen oikeudellisen erimielisyyden todisteena vanhentumisajan puitteissa.
 

9.3 Siirretäänkö tietoa kolmansille osapuolille?

Sopimuksen toteuttamiseksi on usein tarpeen käyttää alihankkijoita, kuten tietokeskuksia, tulostus- tai kuljetuspalvelun tarjoajia tai muita ulkoisia palveluntarjoajia.

Tahot, jotka käsittelevät henkilötietoa puolestamme, valitaan huolellisesti ja sitoutetaan tietosuojavelvoitteisiin sopimuksin. Palveluntarjoajat työskentelevät ohjeidemme mukaisesti, mikä varmistetaan sopimuksin, teknisin ja organisatorisin toimin ja täydentävien kontrollien avulla.

Tietoa siirretään vain, mikäli siihen on sinun nimenomainen suostumuksesi tai lakiin sisältyvä peruste.

Huomautamme, että käsiteltäessä käyttäjien tietoja Facebookin, Instagramin tai Twitterin kautta, tietoja saatetaan käsitellä Euroopan Unionin ulkopuolella. Tämä saattaa aiheuttaa käyttäjille riskin, koska käyttäjien oikeuksien täytäntöönpaneminen saattaa olla hankalampaa. Lisätietojen saamiseksi, katso Facebookin, Instagramin ja Twitterin tietosuojaselosteet. Privacy Shield -sertifioitujen Yhdysvalloissa olevien palveluntarjoajien osalta todetaan, että he ovat sitoutuneet EU:n tietosuojastandardeihin.

Tietoa ei siirretä EU/EEA:n ulkopuolisiin kolmansiin maihin tai kansainväliselle organisaatiolle, elleivät tietosuoja-asetuksen asettamat edellytykset täyty. Näitä ovat mm. EU:n tietosuojaa koskevien vakiolausekkeiden käyttäminen ja tietosuojan riittävyyttä koskeva EU komission päätös.


9.4 Milloin tietosi poistetaan?

Tietosi poistetaan heti, kun niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin (esim. sopimussuhteeseen liittyvät tiedot) tai mikäli laissa on säädetty säilytysaika. Täten säilytämme tietojasi liittyen sopimussuhteeseen ainakin sopimuksen päättymiseen asti. Tietoja säilytetään lakisääteisen säilytysaikojen ajan.
 

9.5 Mitä oikeuksia käyttäjillä on?

Voit pyytää tietoa siitä, mitä tietoja säilytämme sinusta.

Voit pyytää henkilötietojesi oikaisua, poistoa tai käsittelyn rajoittamista (estämistä), mikäli tämä on laillisesti sallittua ja mahdollista olemassa olevan sopimussuhteen rajoissa.

Sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle. Schenker AG:n osalta valvova viranomainen on

Landesbeauftragte für den Datenschutz Nordrhein-Westfalen
Kavalleriestrasse 2-4
402013 Duesseldorf
poststelle@ldi.nrw.de

Sinulla on oikeus siirtää meille antamasi tiedot suostumuksen tai sopimuksen perusteella (tietojen siirtäminen).

Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn, voit peruuttaa antamasi suostumuksen koska tahansa samalla tavoin kuin olet sen antanut. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella, mikäli tietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme.

Voit kieltää tulevan markkinoinnin koska tahansa (markkinointikielto).

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, lähetä sähköposti osoitteeseen: tietosuoja@dbschenker.com

Koskien tietojen käsittelyä sosiaalisessa mediassa, suosittelemme että vastaat pyyntöihin kuten: tietoa tai kysymyksiä käyttäjäoikeuksista, teet peruuttamispyynnöt suoraan kyseiseen sosiaaliseen mediaan, sillä ainoastaan Facebookilla, Instagramilla ja Twitterille on pääsy kaikkiin tietoihisi. Mikäli et jatkossa halua tietojasi käytettävän tässä kuvatun mukaisesti voit käyttää toimintoja ”En tykkää tästä sivustosta enää” ja/tai ”Lopeta sivun tilaus”, jolla voit poistaa käyttäjäprofiilisi sivustoltamme.

Henkilötietojen käsittelystä Facebookin “Insights” palvelussa, Facebookilla on ensisijainen vastuu. Tämä koskee Insightsissa olevien tietojen käsittelyä ja rekisteröityjen oikeuksien toteuttamista. Tämän vuoksi, ole GDPR asioissa suoraan yhteydessä Facebookiin, mikäli kyse on Insights tietojen käsittelystä. Siirrämme meille tulleet pyyntösi edelleen Facebookille.

Tietosuojakäytännön muutokset

Päivitämme tietosuojakäytäntöämme uusien toimintojen käyttöönoton yhteydessä ja aina tarpeen vaatiessa. Uusimman käytännön löydät aina verkkosivustoltamme.

Päivitetty: 24.6.2020